DINECO UVIJEK NAGRAĐUJE: AKCIJA NA GRANITE I MERMERE

22/07/2020Objavio: Dineco
7
6
9
5
104020468_269045014213313_8507229692483257137_n
sp1
Uz korištenje savremenih automatskih mašina, kompanija Dineco d.o.o. iz Trebinja projektuje, proizvodi i ugrađuje proizvode od najkvalitetnijih mermera i granita koji uvozimo iz cijelog svijeta.

 

Kod nas kupci mogu pronaći podne ploče, ploče za fasade, stepenice, obloge za šankove i pultove, prozorske klupice, obloge za kamine, kuhinjske i radne ploče, ploče za umivaonike, spomenike.

Najstarije i najljepše građevine na svijetu napravljene su od kamena (granita ili mermera), i još traju. Posmatrajući ih, stičemo utisak da su ljepše sada, nego onda kada su napravljene. Stoje ponosno i prkose vremenu koje neumorno prolazi.

Stepenice od granita i mermera mogu biti izrađene po svakom vašem zahtjevu. U izradi se mogu koristiti i različite boje i teksture različitih materijala radi postizanja boljeg estetskog izgleda. Pri izradi spoljnog stepeništa, u kompaniji Dineco se koristi i visoko kvalitetni mermer i granit.

  

Oblaganje granitom i mermerom ne ostavlja samo visok estetski dojam, nego i sa stanovišta trajnosti su mnogo otporniji materijali od drveta, parketa, klasičnih podnih pločica i sl. Ovi materijali pružaju prefinjenu eleganciju. Lakoća održavanja čini ga praktičnim i atraktivnim za upotrebu u stambenim i poslovnim objektima.

Na zahtjev investitora, a u saradnji sa timom projektanata, u mogućnosti smo da vam ponudimo uslugu projektovanja i izrade 3D prikaza objekta ili prostora predviđenog za oblaganje granitnim i mermernim pločama.

Kuhinja? Naručili ste novu? Uljepšajte je još jednim detaljem: kamenom radnom pločom. Kamen je otporan na vlagu, udarce, rezove noža, toplinu. Uglavnom, najbolji izbor za vašu kuhinju.

U kombinaciji sa finim kuhinjskim namještajem, keramikom i drvetom, granit čini kuhinju posebnom. Ako ugradite granit, trajaće vječno i nadživjeće sve kuhinjske aparate i komade namještaja. Granit ugrađen u kuhinjske radne ploče, obično se postavlja i kao podna površina. Ova kombinacija je idealna i iz estetskih razloga.

Želite u svojoj kući napraviti šank? Imate u glavi oblik tog šanka, ali ne znate kako dalje.  Dođite kod nas, recite nam svoje ideje i zamisli, a mi ćemo sigurno vaš san pretvoriti u stvarnost. Napravićemo za vas šank, od granita, koji će uljepšati vaš poslovni ili kućni prostor.

Proizvodimo i sve vrste nadgrobnih spomenika i razne galanterije od mermera i granita kao što su: vaze, stepenice, svijećnjaci i slično.

Nadgrobni spomenici se danas izrađuju od najkvalitetnijih vrsta granita ili mermera, koji su sasvim zasigurno najbolji materijali za izradu. Izrađuju se u velikom spektru boja, tekstura mermera i granita. Arhitektonska rješenja možete dobiti i besplatno od nas, s spomenik možemo izraditi i po vašoj želji.

NAJPOVOLJNIJE CIJENE MERMERA I GRANITA NA TRŽIŠTU BOSNE I HERCEGOVINE. POSJETITE NAS NA ADRESI MELENIJA PEROVIĆA, LUČIN DO B.B. TREBINJE I UVJERITE SE U KVALITET I CIJENU KOJU NUDIMO.

U OVOM MJESECU IMAMO I AKCIJU OD 15% NA PROIZVODE NAPRAVLJENE OD GRANITA I MERMERA.
POŽURITE DO NAS.

Kontakt: +387 59 270 530; +387 59 261 060

Dizajniramo i izrađujemoNamještaj
po vašoj želji i mjeri

Nudimo širok spektar kuhinja, američkih plakara, spavaćih soba, dječijih soba, kancelarijskog namještaja, polica, stolica, enterijera hotela i ugostiteljskih objekata...

Pogledajte unaprijed izgled vašeg prostora, i odlučite se preko 3D prikaza za određeni dizajn i dezen iz naše ponude.
https://www.dinecogroup.com/wp-content/uploads/2018/06/futer-logo.png
Adresa
Uprava i proizvodnja: Melentija Perovića, Lučin do b.b.
Projektovanje namještaja: Melentija Perovića, Lučin do b.b.
Obrada kamena: Melentija Perovića, Lučin do b.b.
89 101, Trebinje, Republika Srpska, BiH
Telefon/Faks
Centrala: + 387 59 270 530
Faks: + 387 59 270 531
Elektronska pošta
Uprava: dineco.co.ba@gmail.com
Prodaja i marketing: info@dinecogroup.com
Računovodstvo: racunovodstvo@dinecogroup.com
Obrada kamena: dinecokamen@gmail.com