PrvaObrada kamenaMaterijali

Uz korišćenje savremenih automatskih mašina, projektujemo, proizvodimo i ugrađujemo proizvode od najkvalitetnijih mermera i granita iz cijelog svijeta.

KOJI MATERIJAL IZABRATIGranit ili mermer?

GRANIT

Graniti nastaju izlivanjem lave unutar zemljine kore. S obzirom na fizičko-mehanička svojstva imaju široku primjenu kako u enterijeru tako i u eksterijeru. Zajedničko svojstvo im je trajnost i nepromjenjivost izgleda, čak i obojenih varijanti koje sadrže stabilne prirodne pigmente. Uglavnom se poliraju do visokog sjaja ali im se površine mogu obraditi i na drugi način. Granit ima izuzetno zrnastu strukturu.

MERMER

Mermer je metamorfna stijena koja nastaje promjenom fizičke i hemijske strukture stijene, a usljed djelovanja visokog pritiska i temperature. Većina mermera je nepostojana prema atmosferskim uticajima (naručito u urbanoj sredini) i uglavnom se koristi u enterijeru (ovdje ne računamo tvrde vepnace koji se mogu koristiti i u eksterijeru). Polira se do visokog sjaja ali taj sjaj se vremenom gubi.

Obrada i ugradnjaPrirodnog
granita i mermera

Specializovali smo se za usluge rezanja, poliranja granitnih i mermernih ploča, izradu svih vrsta enterijera prema posebnim zahtjevima naših klijenata.

Naše stručno osoblje će Vas posjetiti, dati korisne savjete, te preporučiti rješenja oko uređenja Vaših objekata.
https://www.dinecogroup.com/wp-content/uploads/2018/06/futer-logo.png
Adresa
Uprava/Obrada kamena: Melentija Perovića bb
Projektovanje namještaja: Republike Srpske bb
89101, Trebinje, Republika Srpska, BiH
Telefon/Faks
Uprava: + 387 59 261 060
Projektovanje namještaja: +387 59 270 531, +387 65 887 397
Obrada kamena: +387 59 270 530, +387 66 913 696
Elektronska pošta
dineco.co.ba@gmail.com
info@dinecogroup.com