PrvaObrada kamenaSpomenici

Nadgrobni spomenici se danas izrađuju od najkvalitetnijih vrsta granita ili mermera, koji su sasvim sigurno najbolji materijali za izradu spomenika.

NAJPOVOLJNIJE CIJENE SPOMENIKAMermer i granit

Ovdje možete pogledati samo jedan dio spomenika koje smo do sada izradili. Cijena nadgrobnih spomenika se formira na osnovu više faktora kao što su dimenzije grobnog mesta, dimenzije spomen ploče, poklopne ploče, vrste materijala, ukupne kubikaže potrebnog materijala za izradu, mesingane i ostale galanterije itd.

KOJI MATERIJAL IZABRATIGranit ili mermer?

GRANIT

Graniti nastaju izlivanjem lave unutar zemljine kore. S obzirom na fizičko-mehanička svojstva imaju široku primjenu kako u enterijeru tako i u eksterijeru. Zajedničko svojstvo im je trajnost i nepromjenjivost izgleda, čak i obojenih varijanti koje sadrže stabilne prirodne pigmente. Uglavnom se poliraju do visokog sjaja ali im se površine mogu obraditi i na drugi način. Granit ima izuzetno zrnastu strukturu.

MERMER

Mermer je metamorfna stijena koja nastaje promjenom fizičke i hemijske strukture stijene, a usljed djelovanja visokog pritiska i temperature. Većina mermera je nepostojana prema atmosferskim uticajima (naručito u urbanoj sredini) i uglavnom se koristi u enterijeru (ovdje ne računamo tvrde vepnace koji se mogu koristiti i u eksterijeru). Polira se do visokog sjaja ali taj sjaj se vremenom gubi.

Obrada i ugradnjaPrirodnog
granita i mermera

Specializovali smo se za usluge rezanja, poliranja granitnih i mermernih ploča, izradu svih vrsta enterijera prema posebnim zahtjevima naših klijenata.

Naše stručno osoblje će Vas posjetiti, dati korisne savjete, te preporučiti rješenja oko uređenja Vaših objekata.
https://www.dinecogroup.com/wp-content/uploads/2018/06/futer-logo.png
Adresa
Uprava/Obrada kamena: Melentija Perovića bb
Projektovanje namještaja: Republike Srpske bb
89101, Trebinje, Republika Srpska, BiH
Telefon/Faks
Uprava: + 387 59 261 060
Projektovanje namještaja: +387 59 270 531, +387 65 887 397
Obrada kamena: +387 59 270 530, +387 66 913 696
Elektronska pošta
dineco.co.ba@gmail.com
info@dinecogroup.com