DINECO pokrenuo proizvodni pogon u Banjaluci

05/06/2023Objavio: Dineco
IMG_0773
IMG_0791
IMG_0812
IMG_0827
IMG_0881
IMG_0903
IMG_0909
IMG_0946
IMG_0984
IMG_0991

Kompanija za dizajniranje i proizvodnju namještaja DINECO d.o.o. koja je osnovana prije 17 godina u Trebinju, pokrenula je proizvodni pogon u Banjaluci. Tim povodom upriličili smo druženje za poslovne partnere i arhitekte sa ovog područja, s ciljem uspostavljanja saradnje i budućih zajedničkih projekata.

Direktor naše kompanije Duško Pantović, rekao je da je pokretanje proizvodnog pogona u Banjaluci rezultat potreba tržišta, odnosno potražnje za našim uslugama u ovom dijelu Republike Srpske.

“Iako je sjedište DINECA u Trebinju, mi već dugi niz godina opremamo enterijere širom naše zemlje, ali i regiona. Kako bismo bili u prilici da našim kupcima sa ovih prostora pružimo još kvalitetniju i bržu uslugu, prokrenuli smo proizvodni pogon u Banjaluci. Mogu reći da su rakcije odlične i da već sada imamo veliki broj upita i dogovorenih projekata kojima se iskreno radujemo. Drago nam je što su ovaj novi korak u našem poslovanju podržali i naši dugogodišnji partneri, predstavnici Eggera, Corpusa i Holz-Hera, kao i brojne arhitekte koje imaju veliku ulogu u procesu izrade projekata opremanja enterijera. Zahvaljujem svima i nadam se uspješnoj i dugogodišnjoj saradnji na zajedničko zadovoljstvo”, rekao je Pantović.

Druženju povodom otvaranja fabrike namještaja u Banjaluci prisustvovali su predstavnici Eggera, jedne od vodećih svjetskih proizvođača drvnih materijala, predstavnici Corpusa, proizvođača softvera za izradu namještaja po mjeri koji primjenjuju i naši dizajneri, kao i predstavnici firme Holz-Her iz Austrije proizvođača vrhunskih proizvodnih mašina koje su instalirane i u našim fabrikama.

Firma DINECO d.o.o. osnovana je 2006. u Trebinju, a bavimo se proizvodnjom pločastog namještaja. Kompanija nudi usluge kompletnog dizajniranja i opremanja enterijera, od idejnih rješenja, 3D vizuelizacije do krajnje izrade.

Dizajniramo i izrađujemoNamještaj
po vašoj želji i mjeri

Nudimo širok spektar kuhinja, američkih plakara, spavaćih soba, dječijih soba, kancelarijskog namještaja, polica, stolica, enterijera hotela i ugostiteljskih objekata...

Pogledajte unaprijed izgled vašeg prostora, i odlučite se preko 3D prikaza za određeni dizajn i dezen iz naše ponude.
https://www.dinecogroup.com/wp-content/uploads/2018/06/futer-logo.png
Adresa
Uprava i proizvodnja: Melentija Perovića, Lučin do b.b.
Projektovanje namještaja: Melentija Perovića, Lučin do b.b.
Obrada kamena: Melentija Perovića, Lučin do b.b.
89 101, Trebinje, Republika Srpska, BiH
Telefon/Faks
Centrala: + 387 59 270 530
Faks: + 387 59 270 531
Elektronska pošta
Uprava: dineco.co.ba@gmail.com
Prodaja i marketing: info@dinecogroup.com
Računovodstvo: racunovodstvo@dinecogroup.com
Obrada kamena: dinecokamen@gmail.com