Stan iz snova lako može biti realnost – Firma Dineco nudi kompletnu uslugu dizajna i opremanja

14/07/2020Objavio: Dineco

Tekst u nastavku prenosimo sa portala eKapija, te ćemo u tom smislu o našoj kompaniji pisati u trećem licu:

 

Trebinjska firma Dinecoproizvođač namještaja od pločastih materijala, uspješno posluje već 14 godina na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine, ali i regiona.

Nude kompletnu uslugu, od dizajna prostora, proizvodnje namještaja do montaže i ugradnje u domovima. Bave se cjelokupnim opremanjem poslovnih i privatnih objekata i prostorija, kaže u razgovoru za eKapiju vlasnik Dineca Duško Pantović.

Takođe, bave se i preradom prirodnog mermera i granita u okviru posebne poslovne jedinice.

– Kroz primjenu sistema “ključ u ruke” nakon kompletiranja dokumentacije u vidu uzimanja preciznih mjera i tlocrta stana, izlazimo pred svako zainteresovano lice sa konkretnom ponudom koja definiše sve aspekte opremanja i uređenja stana/kuće. Ponuda obuhvata kompletan cjenovnik rada sa jasnim opisom. Ukoliko klijent prihvati ponudu, pristupa se sklapanju ugovora i početku realizacije projekta. Naš cilj je da svaki klijent dobije stan iz svojih snova. Uzajamnom komunikacijom dizajnera kompanije Dineco i klijenta koji nam saopštava svoje ideje, mi dobijamo jasnu sliku koju dorađujemo i pretvaramo u realnost – kaže Pantović.

Proizvodnja namještaja od pločastih materijala se odvija u hali površine cca 600 m2. Osim proizvodne hale tu je i magacinski prostor za odlaganje sirovina i repromaterijala kao i gotovih proizvoda površine cca 1.000 m2.

Nabavkom i instaliranjem novih postrojenja firme Holzher uz nabavku savremenog softwera Corpus za crtanje, projektovanje i tehničku pripremu proizvodnje cjelokupni proces od zahtjeva kupca za određenim komadom namještaja pa do finalnog proizvoda uvezuje se u zatvoren sistem: programiranje-rezanje-kantovanje-CNC obrada – finalni proizvod.

– Instalacijom vertikalnog CNC obradnog centra drveta Evolution 7405 u naš proizvodni pogon za proizvodnju namještaja od pločastih materijala zaokružili smo i usavršili proizvodni tehničko-tehnološki proces te omogućili da naši gotovi proizvodi dobiju novi kvalitet i dodatnu vrijednost uz istovremenu uštedu energije i vremena proizvodnje. Moderniji dizajn i vrhunski kvalitet obrade i finalne izrade gotovog proizvoda sa jedne i smanjenje troškova proizvodnje usljed optimizacije procesa proizvodnje i povećanja produktivnosti i efikafasnosti sa druge strane omogućuju veće zadovoljstvo našim kupcima i poslovnim parnerima budući da dobijaju vrhunski kvalitet uz iste ili niže troškove – navodi Pantović.

Želje klijenta su najvažnije

Kaže da, imajući u vidu povećanu stanogradnju u Trebinju a i šire, njihovi klijenti prvo pokažu interesovanje za kuhinje.

– Prilikom opremanja stana gotovo svi polazimo od kuhinje, a i njoj treba posvetiti najviše pažnje. U skladu s tim, vodimo računa o funkcinalnosti kuhinje, iskorištenosti prostora, izgledu, estetici, kvalitetu materijala, i na kraju dobijemo jedan kompletan projekat koji navodi kupce da se vrate u našu kompaniju i zatraže ponudu za preostali dio namještaja u stanu. Nama je kupac na prvom mjestu, a zadovoljan kupac je naša referenca svih ovih godina – ističe Pantović.

Najbitnije je, kaže, dobro saslušati želje kupca i stvoriti viziju, nakon koje crtež tj. izgled prostora i namještaja proističe sam.

– Neki kupci nam dolaze sa jasnim željama, dok drugi sve prepuštaju nama. U oba slučaja se dajemo maksimalno pri izradi ponude koja nas, kada je prihvati kupac, vodi do savršenog projekta.

Iza njih je mnoštvo uspješno realizovanih projekata, kako za privatna lica, tako i u saradnji sa firmama i preduzećima. Kompletno su opremili zajedničke prostorije u zgradi Vlade Republike Srpske u Istočnom Sarajevu, apartmane Grada Sunca u Trebinju, Višegradsku kuću, studentske domove na Palama, prostorije Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta u Foči, Hidroelektranea na Drini, kao i Opštinu Višegrad, zatim prostorije Fonda zdravstvenog osiguranja Republike Srpske, Elektroprivrede BiH i mnogo drugih…

(Foto: Dineco)

Industrijski i stilski dizajn vodeći trendovi

Prateći svjetske trendove i tehnologiju, trude se napraviti moderan proizvod, ne odstupajući od jednostavnosti i elegancije, bilo da se radi o cijelom prostoru ili samo o komadu namještaja.

Kombinacija industrijskog i stilskog dizajna, sa detaljima od metala u crnoj ili zlatnoj boji, je aktuelni trend i za koji se odluči najveći broj njihovih klijenata.

– Koristimo samo materijale visokog kvaliteta različitih proizvođača: Egger, Pfleiderer, Fundermax, Falco sa više od 100 dezena i boja kao i okove proizvođača Blum, Rujzdesign… Posjedujemo system upravljanja prema standardu ISO 9001:2015 za proizvodnju namještaja od pločastog materijala i obradu prirodnog granita i mermera. Uvođenjem ISO standarda unaprijedili smo procese proizvodnje kao i sistem upravljanja. Ovaj model dodatno je povećao povjerenje klijenata u naše proizvode i usluge – kaže Pantović za eKapiju.

Dineco je danas, kako kaže naš sagovornik, stabilno preduzeće koje broji dvadesetak ozbiljnih, mladih i obrazovanih ljudi raspoređenih po sektorima, od odjeljenja za prodaju, tehničku pripremu, marketing, finansije, do proizvodnje. Djeluju kao dobro odabran tim, koji gleda u istom pravcu – ostvarenju postavljenih ciljeva. Posjeta sajmovima im takođe znači, a skoro su izlagali u Njemačkoj i Dubrovniku.

– Posjeta sajmovima mnogo znači našoj firmi, posebno našim dizajnerima i arhitektama koji na taj način otkrivaju najnovije trendove pa kupcima mogu ponuditi najinovativnija rješenja kada je opremanje stana u pitanju.

Pantović otkriva za eKapiju da je sljedeći cilj Dineca proširenje proizvodnih kapaciteta – izgradnja proizvodnog pogona iz koga bi plasirali gotove proizvode od pločastih materijala koje do sada nisu bili predmet njihove proizvodnje.

– Povećanjem proizvodnih kapaciteta stvaraju se uslovi i za rast broja zaposlenih, prije svega zapošljavanje mladih stručnjaka, CNC operatera – zaključio je Pantović.

Dizajniramo i izrađujemoNamještaj
po vašoj želji i mjeri

Nudimo širok spektar kuhinja, američkih plakara, spavaćih soba, dječijih soba, kancelarijskog namještaja, polica, stolica, enterijera hotela i ugostiteljskih objekata...

Pogledajte unaprijed izgled vašeg prostora, i odlučite se preko 3D prikaza za određeni dizajn i dezen iz naše ponude.
https://www.dinecogroup.com/wp-content/uploads/2018/06/futer-logo.png
Adresa
Uprava i proizvodnja: Melentija Perovića, Lučin do b.b.
Projektovanje namještaja: Melentija Perovića, Lučin do b.b.
Obrada kamena: Melentija Perovića, Lučin do b.b.
89 101, Trebinje, Republika Srpska, BiH
Telefon/Faks
Centrala: + 387 59 270 530
Faks: + 387 59 270 531
Elektronska pošta
Uprava: dineco.co.ba@gmail.com
Prodaja i marketing: info@dinecogroup.com
Računovodstvo: racunovodstvo@dinecogroup.com
Obrada kamena: dinecokamen@gmail.com