Duško Pantović proglašen za najmenadžera godine

12/06/2018Objavio: Dineco

Duško Pantović vlasnik i direktor kompanije DINECO iz Trebinja, vlasnik Hotela NAR, kao i osnivač nove kurirske službe X-Express proglašen je 15. decembra 2016. na 35. Ceremoniji proglašenja najboljih od najboljih poslovnih ljudi i kompanija iz BiH u banjalučkom Banskom dvoru za Najmenadžera za 2016. godinu u kategoriji Super šampioni biznisa.

Ovo je najviše priznanje u izboru Nezavisne agencije Evropskog udruženja menadžera i časopisa Euromenadžer za izvanredne menadžerske rezultate, vrhunski kvalitet proizvoda i usluga izuzetno i uspješno poslovanje, rast i ukupne rezultate kompanije, a posebno za osnivanje kompanije u oblasti kurirskih usluga.

I ove godine su proglašeni najbolji iz nauke, medija, sporta i kulture, kao i najveći humanitarac među menadžerima. Žiri je odabrao i najbolje brandove u našoj državi, te najbolje kompanije i pojedince iz oblasti malog, srednjeg i velikog biznisa. Kao i obično, proglašen je i Menadžer decenije, te su dodijeljene nagrade za Životno djelo.

Ova nagrada prepoznaje i podstiče doprinos kompaniji na organizaciji kvaliteta, poboljšanju zadovoljstva klijenata kao i poboljšanju odnosa sa zaposlenim, dobavljačima, investitorima i svih onih koju su povezani sa kompanijom, ističe Duško Pantović, generalni direktor grupacije Dineco.

Ovo nije prvo priznanje za kompaniju DINECO i Duška Pantovića, naime ova firma je dobitnik “Zlatne krune” za kvalitet koju dodjeljuje agencija Business Initiative Directions iz Madrida.

Izvor: Lokoportal

Dizajniramo i izrađujemoNamještaj
po vašoj želji i mjeri

Nudimo širok spektar kuhinja, američkih plakara, spavaćih soba, dječijih soba, kancelarijskog namještaja, polica, stolica, enterijera hotela i ugostiteljskih objekata...

Pogledajte unaprijed izgled vašeg prostora, i odlučite se preko 3D prikaza za određeni dizajn i dezen iz naše ponude.
https://www.dinecogroup.com/wp-content/uploads/2018/06/futer-logo.png
Adresa
Uprava i proizvodnja: Melentija Perovića, Lučin do b.b.
Projektovanje namještaja: Melentija Perovića, Lučin do b.b.
Obrada kamena: Melentija Perovića, Lučin do b.b.
89 101, Trebinje, Republika Srpska, BiH
Telefon/Faks
Centrala: + 387 59 270 530
Faks: + 387 59 270 531
Elektronska pošta
Uprava: dineco.co.ba@gmail.com
Prodaja i marketing: info@dinecogroup.com
Računovodstvo: racunovodstvo@dinecogroup.com
Obrada kamena: dinecokamen@gmail.com