Dineco dobitnik međunarodne nagrade za kvalitet

11/06/2018Objavio: Dineco

Trebinjska firma Dineco d.o.o. ovogodišnji je dobitnik  “Zlatne krune” za kvalitet koju dodjeljuje agencija  Business Initiative Directions iz Madrida.

Naime B.I.D. Business Initiative Directions  je međunarodna organizacija koja svake godine dodjeljuje nagrade za kompanije i stručnjake iz 178 zemalja Svijeta, od 1986. god. Svjetski kongres B.I.D. vrši kvalifikaciju kompanija i menadžera na osnovu više pokazatelja kao što su: zadovoljstvo kupaca, strategija u komunikacijama, sistemsko vrednovanje, planiranje i donošenje odluka, ljudski resursi, nacionalni i međunarodni promet, kao i u sprovođenju sistema kvaliteta upravljanja prema ISO 9001:2008.

Uz proces glasanja koji se sprovodi kroz posebne susrete sa poslovnim liderima putem pošte, kroz on line makro ankete, B.I.D. prikuplja informacije od konsultantskih kompanija, medija, agencija za reklamiranje, sajmova, izložbi, privrednih komora, ambasada, koje potom analizira WQCAward Odbor za izbor prije donošenja konačne odluke.

Međunarodna ceremonija World Quality Commitment International Star Convention održana je  24.oktobra 2011 godine u Parizu. Firma Dineco d.o.o.  osnovana je 2006. godine s sjedištem u Trebinju.

U početku primarna djelatnost ovog preduzeća bila je trgovina uvoznih proizvoda, kao što su sigurnosna, blind vrata, tuš kabine, kade, česme i egzotične vrste bambusovih parketa. Vrlo brzo tržište prepoznaje kvalitet i proizvoda i  usluga, što dovodi do proširenja aktivnosti na izvođenje završnih radova u građevinarstvu.

Dineco d.o.o. godine 2007. osniva preduzeće DINECO PLUS uvodeći proizvodne djelatnosti i to preradu prirodnih mermera i granita kao i proizvodnju namještaja od pločastih materijala.

Progresivnom rastu preduzeća svjedoči i podugačka lista zadovoljnih klijenata. 2008. godine preduzeće Dineco d.o.o. ulazi u franšiznu mrežu Economic-a d.o.o. iz Viteza otvarajući prodajno mjesto u centru grada na prostoru od 300 m2, dok 2009.godine preduzeće Dineco d.o.o. , na principu partnerskog ulaganja sa preduzećem Stanišić doo iz Pala suosniva preduzeće SP STONE d.o.o. Pale , koje pored pogona za preradu prirodnih mermera i granita u Palama ,ima takođe stovarište građevinskog materijala i vijačne robe u Trebinju.

Dineco d.o.o. kroz svoja preduzeća Dineco d.o.o. Novi Sad i Dineco ar d.o.o. Podgorica plasira svoje prizvode i robe u zemlje u okruženju.

“Ova nagrada prepoznaje i podstiče doprinos kompaniji na organizaciji  kvaliteta , kontinuiranom poboljšanju zadovoljstva kupaca kao i poboljšanju odnosa sa zaposlenim , dobavljačima , suinvestitorima i svih onih koju su povezani sa kompanijom” , ističe Duško Pantović  generalni direktor grupacije Dineco.

Izvor: Capital.ba

Dizajniramo i izrađujemoNamještaj
po vašoj želji i mjeri

Nudimo širok spektar kuhinja, američkih plakara, spavaćih soba, dječijih soba, kancelarijskog namještaja, polica, stolica, enterijera hotela i ugostiteljskih objekata...

Pogledajte unaprijed izgled vašeg prostora, i odlučite se preko 3D prikaza za određeni dizajn i dezen iz naše ponude.
https://www.dinecogroup.com/wp-content/uploads/2018/06/futer-logo.png
Adresa
Uprava i proizvodnja: Melentija Perovića, Lučin do b.b.
Projektovanje namještaja: Melentija Perovića, Lučin do b.b.
Obrada kamena: Melentija Perovića, Lučin do b.b.
89 101, Trebinje, Republika Srpska, BiH
Telefon/Faks
Centrala: + 387 59 270 530
Faks: + 387 59 270 531
Elektronska pošta
Uprava: dineco.co.ba@gmail.com
Prodaja i marketing: info@dinecogroup.com
Računovodstvo: racunovodstvo@dinecogroup.com
Obrada kamena: dinecokamen@gmail.com