Ideje za uređenje radnog prostora koje povećavaju produktivnost

11/03/2022Objavio: Dineco

Napravite okruženje radnog prostora koje vam prija.

Nije lako biti dobro koncentrisan kad god je to neophodno. Jedan od načina da sebi pomognete da dobijete pravu energiju i prostor jeste da imate okruženje koje vas podržava. Dizajnirajte prostor za rad koji vam omogućava da ispoljite najproduktivnijeg sebe.

Uređenje radnog prostora

Bez obzira da li imate zasebnu sobu koju ćete koristiti kao kućnu kancelariju, ili ste napravili kutak u nekoj drugoj prostoriji, možete da primijenite nekoliko principa.

Jednostavan, a efikasan način je boja. Ako ste spremni da počnete da se igrate sa bojom u prostoru i želite novu energiju, evo nekoliko boja koje dobro funkcionišu u kancelarijskom okruženju.

Bijela

Bijela je povezana sa metalnim elementom u sistemu boja pet elemenata, a ovaj element se odnosi na produktivnost. To takođe ima veze sa vašim kreativnim rezultatom i sposobnošću da završite projekte. Ako imate problema sa odlaganjem ili ako vam je teško da završite stvari koje započnete, bijela mi mogla da doda ono što vam nedostaje.

Siva

Nalazi se između bijele i crne, a takođe ima kvalitete metalnog elementa. Svjetlija, hladna siva donosi sličnu energiju bijeloj, što je čini još jednom sjajnom bojom za unaprjeđenje produktivnosti. Toplija siva sa smeđim nijansama je zemljanija i donijeće mirniju, stabilniju energiju. Dodavanje sive je jedan od načina da pozovete više korisnih ljudi u radni život.

Braon

Braon je povezana sa elementom zemlje u sistemu boja od pet elemenata. Element zemlje znači stabilnost. Za ovaj element vezuju se različite nijanse braon, kao i drugi zemljani tonovi. Ako ste skloni da se osjećate uznemireno ili zabrinuto dok radite, dodavanje elementa zemlje može da vam pomogne da radite sa više lakoće, piše The Spruce.

Crna

Crna je povezana sa elementom vode, još jednim od pet elemenata. Voda znači mudrost i svrhu. Element vode i crna takođe su usko povezani sa karijerom. Ako osjećate da vam nedostaje jasnoća u vezi sa karijerom ili svrhom u životu, pokušajte da dodate male količine crne kancelarijskom prostoru.

Žuta

Žuta znači energiju sunca i osjećaj radosti. Ako žudite za više lakoće i harmonije, prava je boja za vas.

Zelena

Zelena je povezana sa drvenim elementom u sistemu boja od pet elemenata. Drvo je povezano sa rastom i djelovanjem. Ako osjećate da je u vašem poslovnom prostoru niska ili spora energija, povećanje energije drveta dodavanjem zelene boje dodaće vitalnost.

Crvena

Crvena je veoma moćna i povoljna boja u feng shui-ju. Povezana je sa elementom vatre. Ako je energija u vašoj kancelariji “isključena” i morate da promijenite svoju sreću, dodajte malo crvene boje, ali samo malo, kao minimalni dekor, prenosi Magazin.Novosti.

Dizajniramo i izrađujemoNamještaj
po vašoj želji i mjeri

Nudimo širok spektar kuhinja, američkih plakara, spavaćih soba, dječijih soba, kancelarijskog namještaja, polica, stolica, enterijera hotela i ugostiteljskih objekata...

Pogledajte unaprijed izgled vašeg prostora, i odlučite se preko 3D prikaza za određeni dizajn i dezen iz naše ponude.
https://www.dinecogroup.com/wp-content/uploads/2018/06/futer-logo.png
Adresa
Uprava i proizvodnja: Melentija Perovića, Lučin do b.b.
Projektovanje namještaja: Melentija Perovića, Lučin do b.b.
Obrada kamena: Melentija Perovića, Lučin do b.b.
89 101, Trebinje, Republika Srpska, BiH
Telefon/Faks
Centrala: + 387 59 270 530
Faks: + 387 59 270 531
Elektronska pošta
Uprava: dineco.co.ba@gmail.com
Prodaja i marketing: info@dinecogroup.com
Računovodstvo: racunovodstvo@dinecogroup.com
Obrada kamena: dinecokamen@gmail.com