Ogledala kao savršen dekor enterijera

16/01/2021Objavio: Dineco

Danas se u ponudi mogu pronaći dizajnerski ramovi napravljeni od različitih materijala koji će do detalja odgovarati vašem ambijentu, odnosno raznovrsni formati i tonovi reflektujuće površine.

Rastuća popularnost feng šuija i ogledala dovela je do uređenja enterijera u kojem dominiraju ogledala kao elementi vizuelnog povećanja prostora te, ukoliko se odlučite za redizajniranje ili opremanje životnog prostora, mogli biste razmotriti i upotrebu velikih ogledala.

ILUZIJA PROŠIRENJA PROSTORA

Primjena velikog ogledala u prostoriji rezultiraće iluzijom dubine i proširenja prostora. Pored toga, ogledala će zadržati i svoju osnovnu funkciju, odnosno obezbijediti odraz svakome ko se nađe ispred njega.

DIZAJNERSKI RAMOVI

Kada je riječ o dizajnu i adaptiranju ogledala postojećem ambijentu, izbora je mnogo. Danas se u ponudi mogu pronaći dizajnerski ramovi napravljeni od različitih materijala koji će do detalja odgovarati vašem ambijentu, odnosno raznovrsni formati i tonovi reflektujuće površine, od kojih su najširu primjenu pronašle nijanse zlatne i srebrne osnove. Naravno, format ogledala moguće je kreirati i na unaprijed određenu mjeru, tako da je moguće i cijeli zid pretvoriti u ogledalo.

Kada govorimo o ramovima, potrebno je naglasiti da će najčešće kvalitet izvedbe ovog detalja diktirati i samu cijenu ogledala.

Ogledala pravilnih ivica imaju svoje adute, tako da će veliko, pravougaono ogledalo smješteno na zid trpezarije ili dnevnog boravka unijeti toplinu u prostoriju, posebno ako je postavljeno iza većeg komada namještaja, poput trosjeda ili trpezarijskog stola.

Dizajniramo i izrađujemoNamještaj
po vašoj želji i mjeri

Nudimo širok spektar kuhinja, američkih plakara, spavaćih soba, dječijih soba, kancelarijskog namještaja, polica, stolica, enterijera hotela i ugostiteljskih objekata...

Pogledajte unaprijed izgled vašeg prostora, i odlučite se preko 3D prikaza za određeni dizajn i dezen iz naše ponude.
https://www.dinecogroup.com/wp-content/uploads/2018/06/futer-logo.png
Adresa
Uprava i proizvodnja: Melentija Perovića, Lučin do b.b.
Projektovanje namještaja: Melentija Perovića, Lučin do b.b.
Obrada kamena: Melentija Perovića, Lučin do b.b.
89 101, Trebinje, Republika Srpska, BiH
Telefon/Faks
Centrala: + 387 59 270 530
Faks: + 387 59 270 531
Elektronska pošta
Uprava: dineco.co.ba@gmail.com
Prodaja i marketing: info@dinecogroup.com
Računovodstvo: racunovodstvo@dinecogroup.com
Obrada kamena: dinecokamen@gmail.com