TehnologijaPet savjeta za idealnu sobu

16/01/2020by Dineco

Spavaća soba od presudne je važnosti u stanu jer u njoj, uz dnevni boravak, ljudi provode najviše vremena. Кako biste maksimalno iskoristili prostor i što kvalitetnije uredili sobu u današnjem tekstu donosimo vam 5 savjeta za opremanje spavaće sobe.

1. Pazite na kombinaciju namještaja sa svjetlom
Mnogi stanovi u sobama imaju velike prozore ili čak vrata sa izlazom na balkon, stoga je neophodno koristiti namještaj koji neće blokirati put svjetlosti kroz sobu. Veoma je važno da pažnju obratite na to kako namještaj koji planirate kupiti utiče na svjetlost u prostoriji.

2. Spavaće sobe tiha su mjesta
Upravo zbog toga što spavaće sobe služe za spavanje, one su najmirnije prostorije svakoga stana. Zbog toga nemojte u sobe unositi „nemir“. Računari ili televizori su stvari koje će vas ometati od sna i zadržati budnima dugo nakon odlaska u sobu.

3. Кupovinom namještaja po želji i mjeri štedite i oslobađate prostor
Kupovinom namještaja koji se projektuje i izrađuje za vašu sobu, po tačnim mjerama iskoristićete čitav prostor sobe. Zamislite idealnu sobu po vašem ukusu i posjetite Dineco d.o.o. Trebinje koji će vam san ostvariti.

4. Dekoracije daju prostoru energiju
Dekoracije mogu znatno podići energiju koja se širi prostorijom, no imajte na umu da spavaće sobe služe za spavanje i nemojte pretjerivati raznim bojama. Кod dekoracije prostorije obratite pažnju da biljke osim što su izvor kisika u prostoriji, one donose i mirnu vibraciju u prostoriju.

5. Imajte ideju u glavi i saznajte koje su vam dimenzije potrebne
Veoma je važno da prije kupovine namještaja za spavaću sobu u glavi imate jasnu sliku kako želite da soba izgleda.

Vjerujemo da vam je spavaća soba jedno od najdražih mjesta u stanu, a korištenjem ovih 5 savjeta za opremanje spavaće sobe učinićete ovu prostoriju življom i kvalitetnijom za boravak. U spavaćoj sobi se morate osjećati opušteno, smireno i ugodno, zato posvetite se uređenju prostora i učinite nešto za sebe i svoj san.

Dineco namještaj po mjeri

Dizajniramo i izrađujemoNamještaj
po vašoj želji i mjeri

Nudimo širok spektar kuhinja, američkih plakara, spavaćih soba, dječijih soba, kancelarijskog namještaja, polica, stolica, enterijera hotela i ugostiteljskih objekata...

Pogledajte unaprijed izgled vašeg prostora, i odlučite se preko 3D prikaza za određeni dizajn i dezen iz naše ponude.
https://www.dinecogroup.com/wp-content/uploads/2018/06/futer-logo.png
Adresa
Uprava/Obrada kamena: Melentija Perovića bb
Projektovanje namještaja: Republike Srpske bb
89101, Trebinje, Republika Srpska, BiH
Telefon/Faks
Uprava: + 387 59 261 060
Projektovanje namještaja: +387 59 270 531, +387 65 887 397
Obrada kamena: +387 59 259 045, +387 66 913 696
Elektronska pošta
dineco.co.ba@gmail.com
info@dinecogroup.com