Namještaj

Namještaj po mjeri je termin koji se koristi za dizajniranje, projektovanje, izradu i montažu namještaja po vašoj želji i prema vašim potrebama.

ŠTA PROIZVODIMO?Namještaj po mjeri

Prateći svjetske trendove i tehnologiju, trudimo se da napravimo moderan proizvod, ne odstupajući od jednostavnosti i elegancije bilo da se radi o cijelom prostoru ili samo o komadu namještaja. Koristimo samo materijale visokog kvaliteta, proizvođača Egger – Austria, Kastamonu – Rumunija, Falco – Mađarska, Kronospan – Austrija, AGT i Vario Kapak – Turska  sa preko 100 dezena i boja.

https://www.dinecogroup.com/wp-content/uploads/2016/07/image-about-01.jpg

Za opremanje vašeg prostora tu je naš tim!Kontakt

1. Ponuda
Iznesete nam vaše želje (fotografija ili skica) u pogledu izgleda nameštaja, kao i okvirne dimenzije komadnog namještaja i prostora koji želite opremiti.
2. Projektovanje
Projektovanje namještaja se radi u kompjuterskim programima. Krajnji, glavni projekat će imati sve precizirane detalje vezane za prijedlog izgleda.
3. Izrada namještaja
Već više od 15 godina se trudimo da budemo bolji i profesionalniji, a naš tim se stalno usavršava i širi. Naša odrednica je odabir kvalitetnih materijala i okova.
4. Isporuka i montaža
Prije našeg dolaska je potrebno da pripremite prostor u koji se namještaj unosi, u smislu uklanjanja svih postojećih elemenata koji bi smetali prilikom montaže.
https://www.dinecogroup.com/wp-content/uploads/2016/07/image-about-02.jpg

Za opremanje vašeg prostora tu je naš tim!Kontakt

REPRO MATERIJALOkovi za namještaj

Kao bitan dio namještaja koji proizvodimo, okovi predstavljaju novu dimenziju pouzdanosti. U svom programu posjedujemo kvalitetne okove i galanteriju za izradu namještaja renomiranih svjetskih proizvođača koji garantuju kvalitet i izdržljivost. Koristimo okove najpoznatijih svjetskih brendova: BLUM, Hettich, Solido, Teka, Franke, Rehau, Rujzdesign itd.

Kuhinje i
sve vrste soba

Širok raspon materijala, dekora i boja u kombinaciji sa našom tehnologijom i iskustvom garantuje vam da smo u mogućnosti ispuniti sve vaše zahtjeve.

Namještaj
za kancelarije

Funkcionalan, ekonomičan i fleksibilan kancelarijski i poslovni  prostor stvara ugodnu i vedru radnu atmosferu u kojoj ljudi žele da rade.

Hotelski
enterijeri

Pratimo trendove u hotelijerstvu i u prilici smo ponuditi namještaj za opremanje prema tipu, kategorizaciji i standardima ove vrste objekata.

Američki
plakari

Zahvaljujući velikom izboru materijala naši plakari su prilagodljivi Vašem stambenom prostoru, kako dimenzijom i funkcijom, tako i stilom i estetikom.

NAŠ KONAČAN CILJAmbijent za uživanje

Iz poštovanja prema klijentima, a slijedeći naše ideje, kvalitet, inovacije i poslovnost, možemo Vam obećati da ćemo učiniti sve potrebno  kako bi Vaš prostor oplemenili i učinili što prijatnijim. Bez obzira da li radimo enterijer od samog početka ili uklapamo naše proizvode u postojeći namještaj kreiraćemo prostor koji ćete sigurno zavoljeti.

https://www.dinecogroup.com/wp-content/uploads/2016/07/image-about-03.jpg

Veliki broj projekata i zadovoljnih klijenata!Reference

Dizajniramo i izrađujemoNamještaj
po vašoj želji i mjeri

Nudimo širok spektar kuhinja, američkih plakara, spavaćih soba, dječijih soba, kancelarijskog namještaja, polica, stolica, enterijera hotela i ugostiteljskih objekata...

Pogledajte unaprijed izgled vašeg prostora, i odlučite se preko 3D prikaza za određeni dizajn i dezen iz naše ponude.
https://www.dinecogroup.com/wp-content/uploads/2018/06/futer-logo.png
Adresa
Uprava i proizvodnja: Melentija Perovića, Lučin do b.b.
Projektovanje namještaja: Melentija Perovića, Lučin do b.b.
Obrada kamena: Melentija Perovića, Lučin do b.b.
89 101, Trebinje, Republika Srpska, BiH
Telefon/Faks
Centrala: + 387 59 270 530
Faks: + 387 59 270 531
Elektronska pošta
Uprava: dineco.co.ba@gmail.com
Prodaja i marketing: info@dinecogroup.com
Računovodstvo: racunovodstvo@dinecogroup.com
Obrada kamena: dinecokamen@gmail.com